Start

Koczka Máténak hívnak. Főállásomban újságíróként és tv riporterként dolgozom, de 2006 óta már a PR vadvizén is szabadúszok. Legtöbbször olyan munkákra kérnek fel, ahol egy márkát közismert emberekkel kell ismertebbé tennem, de sokszor közvetlenül közismert emberek sajtókommunikációjának rendbetételével is megbíznak.

Az ügyfeleim már hónapok óta non-stop azzal zargatnak, hogy kezdjek el blogot írni a munkámról. Az elmúlt években nem láttam túl sok értelmét a dolognak, de már másképp gondolom: miért ne segíthetnék tapasztalataimmal azoknak a marketingeseknek és cégvezetőknek, akik épp most kezdenének intenzív PR tevékenységbe, vagy csak elakadtak a sajtókommunikáció útvesztőjében?

Bár a hírességekkel társított PR egyre elterjedtebb lesz, ez a világ nagyon zártnak és rejtélyesnek tűnhet azok számára, akik csak fogyasztóként, vagy a szakma egy teljesen másik szegmenséből pislogva követik nyomon az ilyen jellegű kampányokat. Most induló blogomban megpróbálok gyakorlati tanácsokkal, esettanulmányokkal, érdekes hírekkel és újdonsült módszerekkel segíteni abban, hogy miképp Tedd Híressé a Céged! :)