Ötletindító kreatív sajtóeseményekhez

Kolbásztöltés újságírókkal, kertészkedés Rékasi Károllyal, beszélgetés professzorokkal és Jakupcsek Gabriellával - néhány ok, ami miatt az elmúlt hónapokban nem jutott időm írni a blogra. Most viszont szeretnélek kárpótolni benneteket az utóbbi néhány általam szervezett sajtótájékoztatóról és sajtóeseményről készült fotóval. Hátha ez még egy kis ötletindító is lehet egy következő PR aktivitáshoz számotokra.

70 újságíró, 45 kiló kolbász, 9 szerkesztőség a Budapesti Böllérfesztivál média kolbásztöltő versenyén. Köszönjük a Piac&Profit, a Lokál, a Szuperinfó, a Családi lap, a Player.hu, a Lánchíd Rádió, a Petőfi Tv, a Sláger FM, és a Hír Tv részvételét, istenien finom kolbászok készültek!

Rékasi Károly a FitoHorm sajtótájékoztatójának kedvéért egy napra szabadságot kért és kapott attól a rehabilitációs intézettől, ahol segítettek neki a balesetéből való felépülésben - az újságírók legnagyobb örömére. Rékasi örömmel mutatta be a fotósok és operatőrök előtt kertészkedési tudományát, majd a média jelenlévő képviselői is kipróbálhatták, hogy milyen növényeket ültetni.

Egy komoly téma: Jakupcsek Gabriella vállalta Dr. Ősapay György felkérésére, hogy sajtónyilvános kerekasztal beszélgetésen hívja fel a figyelmet a férfi meddőség és a népességfogyás problémájára professzorok és doktorok között. Így szélesebb körben ismertté válhattak a kutatók és tudósok megdöbbentő adatai.

Kattints a képekre a galériák megnyitásához!