Milyen órája van a magyar celebnek?

istenesb.jpgvvbeci.jpgA válasz egyszerű, Ice-Watch. De vajon azt is tudod, hogy miért?

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy trendi óramárka, amelynek az igen furfangos vezetősége egy nap nagyon okos dolgot talált ki. A CEO úgy gondolta, hogy ettől a szép naptól kezdve minden hírességet megajándékoz néhány termékével, ezért cserébe pedig csak annyit kért tőlük, hogy használják az ajándékukat. A celebek persze ezt nagy örömmel meg is tették, viszont a furfangos vezető nagy szerencséjére nem csak az utcán, hanem televízióban, újságokban és fellépéseken is büszkén viselték időmuató ékszerüket. A főnökség ezután újabb és újabb órával, barátsággal, fellépésekkel, kültéri kampányokkal, celeb rendezvényekkel, reklámszerződésekkel és sok más földi jóval ajándékozta meg a kedvenceit, akik ezt bőséges reklámmal és persze hatalmas vásárlóerővel viszonozták a cégvezető fáradalmait.


A mesém igaz történet. Az Ice-Watch órák forgalmazója, a Next-Time Kft. valóban egy nagyon okos PR kampányt indított hazai hírességekkel. Nézzünk csak néhány hírességet, aki magán hordja a cég termékeit: Istenes Bence, Tarány Tamás, Kováts Vera, ÖsszeEsküvők Csenge és Péter, Dér Heni és Tóth Szabi, VV Béci

csenge.jpgtaranyt.jpgAz Ice-Watch termékei nélkül ma már nem múlhat el szinte egyetlen tévéadás és celeb rendezvény sem, a hírességek minden nap kiposztolnak legalább egy fotót magukról és az órájukról a közösségi oldalaikra, ezáltal pedig a cég hírneve és a trendiségfaktora az egekbe emelkedik és sorra nyitja az új boltokat. Gratulálunk a celebesedéshez! ;)


A Next-Time egyébként nemrég egy celeb partyval is kedveskedett az általa szponzorált sztároknak, amiről rengeteg hazai sajtótermék számolt be. (Celeb party szervezésről itt írtam korábban: http://pr-furfang.blog.hu/2012/01/05/szervezz_otcsillagos_celeb_partyt_a_cegednek)

Másolat (2) - cobmog7.jpgHoppá, találtam még egy fotót valakiről, aki Ice-Watch órát hord... ismerős a figura? :)

Kérlek keress bátran, ha hírességekkel vagy PR témával kapcsolatos kérdésed lenne!

Koczka Máté / PR menedzser
mate@akoczka.com / +36 20 311-01-22