Nemzetközi PR? Megfizethető eszköz, amivel egy sajtóközlemény külföldön is terjeszthető

Sokan keresnek meg azzal, hogy külföldi sajtómegjelenést is szeretnének a vállalkozásuknak. A nemzetközi piacok meghódítása azonban jelentős kihívást jelenthet a magyar kis- és középvállalkozások (KKV-k) számára, mert kapcsolatok és persze sok pénz is kell hozzá - mondják.

Persze, ha egy nemzetközi PR ügynökséget bíznánk meg, az nem lenne olcsó, de vannak alternatív megoldások is. Ebben a blogcikkemben a Prowly nevű platformról lesz szó, ami egy átfogó PR és média kapcsolatokra specializálódott weboldal, teljesen elfogadható árazással. A cég ráadásul most 7 napos ingyenes próbaidőszakot is biztosít!

dall_e_2024-01-15_08_47_36_an_image_featuring_a_camera_in_the_foreground_symbolizing_the_concept_of_international_public_relations_the_camera_is_focused_on_a_globe_with_vario.pngFotó: DALL·E

Nézzük, miként segítheti a Prowly a magyar vállalkozásokat a határokon túli sikerben!

1. Médiaadatbázis:
A Prowly több mint 1 millió média kapcsolattal rendelkező adatbázist biztosít felhasználói számára. Ez lehetővé teszi a magyar KKV-k számára, hogy megtalálják a célcsoportjukhoz leginkább illő újságírókat, és hatékonyan tudják kommunikálni velük üzeneteiket.

2. Sajtóközlemények készítése és terjesztése:
A felhasználók egyszerűen készíthetnek és küldhetnek ki látványos sajtóközleményeket, melyeket a platform segítségével közvetlenül eljuttathatnak a kiválasztott média partnerekhez. A digitális sajtószoba funkció lehetővé teszi, hogy a sajtóközlemények könnyen elérhetőek legyenek az újságírók számára.

3. Médiafigyelés:
A Prowly lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználók nyomon kövessék, hogyan jelenik meg vállalatuk az online médiában. Ez segít megérteni a médiamegjelenés hatását és az elérhető közönséget.

4. PR CRM rendszer:
A platform tartalmaz egy PR ügyfélkapcsolati menedzsment rendszert, amely segít a média kapcsolatok kezelésében és az újságírókkal való kapcsolatok építésében.

5. Személyre szabott jelentések:
A Prowly segítségével részletes PR jelentéseket készíthetnek a felhasználók, amelyek bemutatják közönségkapcsolati erőfeszítéseik eredményeit.

6. Együttműködési eszközök:
A Prowly szoftver támogatja a csapatmunkát, lehetővé téve több felhasználó számára, hogy együtt dolgozzanak a PR tartalmakon. Ez különösen hasznos lehet azoknak a vállalatoknak, amelyek belső PR csapattal vagy külső PR ügynökségekkel dolgoznak együtt. A felhasználók megoszthatják egymással a médialistákat, jegyzeteket tehetnek a kapcsolatokhoz, és folyamatosan frissíthetik az információkat, biztosítva ezzel a PR tevékenységek zökkenőmentes koordinációját.

7. Jelentések és elemzések:
A Prowly lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy részletes jelentéseket állítsanak össze PR tevékenységeikről. Ezek az adatok segíthetnek a vállalatoknak megérteni és demonstrálni kommunikációs stratégiáik hatását, valamint segíthetnek a jövőbeni PR kezdeményezések finomhangolásában.

A Prowly segítségével a cégek könnyedén elérhetik a nemzetközi médiát. A platform széles körű médiaadatbázisa és sajtóközlemény-terjesztési képességei lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy célzottan kommunikáljanak különböző nemzetközi piacokon.

Mennyibe kerül mindez?

A Prowly árazási tervei különböző igényeket elégítenek ki, az egyéni felhasználóktól kezdve a nagyobb ügynökségekig és vállalati csapatokig. Itt egy rövid összefoglaló a különböző csomagokról és azok árairól:

Basic Annual Plan:
Célcsoport: Egyéni felhasználók, akik szeretnék erősíteni a PR erőfeszítéseiket.
Ár: $258 havonta, éves számlázással.
Tartalmaz: 500 média adatbázis kapcsolat, email küldés, online monitorozás, 2 felhasználó.

Pro Annual Plan:
Célcsoport: Ügynökségek és vállalati csapatok több projekt kezelésére.
Ár: $416 havonta, éves számlázással.
Tartalmaz: 2,000 média adatbázis kapcsolat, email + személyre szabott utókövetések, online monitorozás + közösségi média figyelés, jelentéskészítés, korlátlan támogatás és képzés, 10 felhasználó.

Mindkét csomag különböző funkciókat kínál, mint például a média adatbázisból származó kapcsolatok tárolása a PR CRM-ben, saját kapcsolatok hozzáadása a CRM-hez, média adatbázis kapcsolatok exportálása, email küldési lehetőségek, sajtóközlemények készítése, online médiamegfigyelés, és sok más. A pontos árazásért és csomaginformációkért kattints ide: https://prowly.com/pricing/#a_aid=cube

7 napos ingyenes próbaidőszakért itt tudsz regisztrálni.

dall_e_2024-01-15_08_50_17_an_image_representing_international_public_relations_it_shows_a_globe_with_various_iconic_landmarks_from_around_the_world_like_the_eiffel_tower_grea.pngFotó: DALL·E

A Prowly számos olyan eszközt és funkciót kínál, amelyek kifejezetten hasznosak lehetnek a nemzetközi terjeszkedésre törekvő magyar KKV-k számára, megfizethető áron. Sok sikert a külföldi kommunikációhoz!

Disclaimer: a cikkben található néhány affiliate link, melyek segítségével támogathatod a blogot.