Biztos megjelenés a 24.hu-n, a Telexen vagy az Origón? Itt az instant megoldás

A digitális kor azonnali megoldásokat és gyors eredményeket kíván, a hazai vállalatok számára pedig már elengedhetetlen, hogy eredményesen és naprakészen jelen legyenek az online térben. Erre válaszul jött létre a WhitePress, amely ideális megoldás lehet a cégvezetők és marketingesek számára. A digitális piactéren hirdetők és tartalomgyártók találkoznak, gyorsan és egyszerűen jöhetnek létre az új együttműködések.

A WhitePress segítségével a vállalatok könnyedén találhatnak magas látogatottságú és megbízható magyar weboldalakat, mint például a life.hu, origo.hu, mindmegette.hu, blikk.hu, 24.hu, noizz.hu, nlc.hu, telex.hu, joy.hu, vezess.hu, és a vg.hu, ahol PR-anyagaikat publikálhatják. A WhitePress- rendszere részletes információkat is nyújt ezekről az oldalakról, mint például látogatottság, AHREFS Trust Flow, és átlagos UR értékek, valamint a publikációs díjakat is feltünteti.

office-625892_1280.jpgFotó: Pixabay

A WhitePress előnyei közé tartozik, hogy a felületen több mint 20 Google SEO-mutató segít a hirdetőknek a legmegfelelőbb hirdetési hely kiválasztásában. A platform egyszerűen használható: a hirdetők kiválasztják az oldalt, ahol megjelentetni kívánják a tartalmukat, majd amint a publikáló elfogadja, a cikk már fel is kerül az oldalra. A folyamat végén a hirdetők a WhitePress-en keresztül rendezik a díjakat.

A WhitePress nemzetközi szinten is elérhető, így a magyar vállalatok előtt a külföldi publikálási lehetőségek is megnyílnak. Lengyelországból indult, és jelenleg Magyarországon, Romániában, Szlovákiában, Csehországban, Bulgáriában, Ukrajnában, az Egyesült Királyságban, és hamarosan Németországban, Hollandiában és Törökországban is elérhetővé válik.

Az oldal segítségével nem csupán könnyebben és gyorsabban publikálhatunk minőségi tartalmakat a kiválasztott weboldalakon, de a SEO-eszközöknek hála hatékonyabban tudjuk elérni a célzott közönséget is. A nemzetközi jelenlét pedig lehetővé teszi a magyar vállalatok számára, hogy külföldi piacokon is terjeszkedhessenek.

A WhitePress platformot minden olyan hazai vállalatnak jó szívvel ajánljuk, amely egyszerűbb és átláthatóbb online marketing, PR-tevékenységre vágyik. Legyen szó kis-, közép- vagy nagyvállalkozásról, a platform biztosítja a szükséges eszközöket a hatékony és mérhető online megjelenésekhez. Segítségével a vállalatok gyorsan és biztonságosan építhetik márkaismertségüket és növelhetik online presztizsüket.

További információ a WhitePress weboldalán, ide kattintva.